Visa matchen på en stor skärm

Visa matchen på en stor skärm

Sommaren börjar närma sig och likaså säsongen för sport! Fotbollsmatcher ska tittas på och vi alla hoppas på att vårt favoritlag ska ta hem segern i år. Men oavsett om det är VM, EM eller allsvenskan så behöver vi såklart någonstans att titta på matchen på. Visst, sportbarer är roliga, men man vill ju inte gå miste om sommarens varma dagar genom att stänga in sig i en bar? Nej, man vill ju självklart glassa i solens strålar så mycket man kan men samtidigt kunna se på alla sina favoriter på tv. Som tur är finns det en underbar lösning till problemet – nämligen att hyra storbildsskärm utomhus.

 

Hyr av kommun eller företag

 

Oftast finns det möjligheter för både privatpersoner och föreningar att hyra skärmar för utomhusbruk. Storbildsskärm är det perfekta alternativet när det kommer till sommaren alla matcher. Det kanske inte är något man hyr inför varje match, men för de matcherna som verkligen räknas är det väl alltid kul att göra ett event av det? Kanske hyr ni en skärm tillsammans med föreningen och sänder matchen på storbild i en park i staden? Be alla vännerna att ta med mat och dryck och njut av att se ert favoritlag spela säsongens viktigaste match på en skärm som heter duga.

 

Ett perfekt event för sommaren

 

Det brukar gå att hyra dessa typer av skärmar av samma bolag som hyr ut digital skylt eller andra digitala lösningar. Det är ett optimalt tillfälle att samla familj, vänner och bekanta, eller varför inte göra det till ett riktigt höjdar event och bjuda in hela staden? Om ni befinner er i en park eller dylikt kan ni bara säga att det är fritt fram för alla som vill se matchen att komma. Bättre än såhär blir det inte!